Main Page Sitemap

Sesongkort molde rabatt


sesongkort molde rabatt

gjelder selvsagt både for de som handler på nett og de som kommer innom oss på Aker Stadion. Sesongkortet kan lastes ned til "wallet" på din iPhone eller du vil bli kontaktet av oss for utlevering av et fysisk sesongkort. Sesongkortinformasjon, hjertlig velkommen til ny sesong med Vipers Kristiansand! Der er det fortsatt tft for de fleste klubbene, men blant vanlige supportere er interessen for sesongkort like stor som. Det aller viktigste for meg og for spillerne er hvor mange personer som faktisk er til stede på stadion, ikke hvor mange kort vi har solgt, sier Outzen.

I tillegg til at vi har senket prisene for sesongkort, har vi oppgradert kiosken og mange andre områder på stadion. Rabatter hos Sport1 og Elkjp. Sarpsborg 08:.458 sesongkort solgt privat, ingen tall klare for salget totalt.sesongkort molde rabatt

Det andre er sesongkort for de som har bestilt dette. Rabatt på kjp av treningsty hos vår samarbeidspartner Sport1. Alle breddespillere får i tillegg tilbud om å kjpe eget sesongkort for kr 400, - En tilsvarende sum til finansiering av sesongkortet forskutteres. fra og med barn nr 3 i familien som er medlem av Molde. Rabatt er begrenset oppad til.

Da sender klubben ut e-faktura når de er i gang med fornyelse og salg av kort til neste sesong! Salg fr og under kamp, gjennomfre salgsoppgjr i etterkant av kampene. Kristiansunds BK:.500, 2016: 900 totalt. Evig troskap, Tornekrattet, flere nyheter. Siddisene fra Stavanger har som flere Eliteserieklubber opplevd nedgang i billettsalg de siste årene. August, sparer du 200 kroner. Delta på arrangementsmter, og srge for at det er tilstrekklige kioskansvarlig på plass på kampdag.

Vi har et mål om å få solgt.000 sesongkort, som er 200 flere enn i fjor. Vi starter sesongkortsalget med en rabatt på 200,- kr dersom du kjper innen. Tegner du medlemskap i desember, gjelder det også året etter. Kursing i frstehjelp, brannvern og lignende og til slutt og ikke minst et hyggelig, entusiastisk, positivt og engasjerende milj der du har mulighet til å komme tettere innpå laget. Gavekort på Sport. Markedsdirektr i Molde FK, Oddvar Talset sier klubben er bak salgene fra samme tid i fjor, men tror de vil klare målet.000 solgte sesongkort. Alle som bistår MFK bredde med kiosksalg på Aker Stadion tilhrer Stadions Venner og får rabatt på treningsavgift i breddeavdelingen, og dugnadsfritak for egne barn på a-lagets seriekamper. Tornekrattet har i dag rundt 600 medlemmer, men vi nsker oss flere - og ikke minst nsker vi et hyere oppmte på feltet for å lage skikkelig liv på stadion!

Macys rabatt, Redken rabatt, Storytel rabattkode,


Sitemap